Dins el terme de Castellví de Rosanes hi ha l’antiga quadra de Miralles, situada sobre l’Anoia, entre el torrent dels Àngels i el de la Torre del Cavaller de Lloselles. El 1210 la quadra de Miralles pertanyia a Guerau Alemany de Cervelló i a la fi d’aquesta centúria a Bernat de Miralles —mort el 1311—, el sarcòfag gòtic del qual i de la seva mare, Alamanda —muller que fou de Pol Miralles—, es conserva actualment al Museu Municipal de Martorell. De Miralles se’n té constància documental des del 1198, malgrat que és possible que tingui origen romà per la seva ubicació propera a la Via Augusta, segons la Generalitat de Catalunya.
El castell, a la primeria del segle XV (1414) va ser convertit en convent agustinià, anomenat Casa de Déu (Domus Dei) de Miralles, per fundació del mercader barceloní Bertran Nicolau. Al casal actual de Miralles —seu de la Fundació Privada Rosella d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual—, es destrien encara molt clarament les seves dues antigues etapes històriques, la de castell i la de convent.
Fou declarat Bé cultural d'interès nacional el novembre de 2014 (BCIN). En el moment de la declaració com a BCIN, la Generalitat de Catalunya en destacà la importància de les pintures gòtiques que encara es conserven al recinte i que van ser restaurades ara fa uns anys.