Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat
Mitjançant la Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat la persona interessada posa en coneixement de l'Administració l'inici o modificació substancial d'una activitat econòmica
Requisits previs
- Disposar de la corresponent llicència o comunicació prèvia d'obres quan correspongui.
- L'activitat a desenvolupar ha de ser compatible amb el planejament urbanístic.
- Disposar del projecte tècnic de l'activitat, redactat i signat per un tècnic competent, així com del certificat tècnic justificatiu del compliment de la normativa que regeix l'activitat, instal·lació o establiment, signat per un tècnic competent.
- Disposar de tots els títols habilitants necessaris per a l'exercici de l'activitat. En el cas d'establiments de comerç al detall d'aliments i begudes; restaurants i establiments de menjar; provisió de menjars preparats, bars i bars-restaurants, podeu comprovar els requisits en matèria de salut alimentària, en el quadre adjunt.
- En cas que l'activitat a desenvolupar es consideri de risc important en matèria d'incendis, segons el que preveu la Llei 3/2010 (veure columna corresponent “Requereix informe previ d'incendis”), de forma prèvia a fer la comunicació cal:
- Obtenir l'informe previ en matèria d'incendis.
- Un cop es rebi l'informe previ en matèria d'incendis, s'haurà de contactar amb una entitat col·laboradora de l'Administració per tal d'obtenir el certificat d'acte de comprovació favorable en matèria d'incendis.
- Disposar del corresponent certificat de comprovació favorable en matèria d'incendis (si s'escau).
- Haver fet el pagament de la taxa municipal associada a aquest tràmit.
Quin cost té:
La taxa que estableixi l'ordenança fiscal.
Cal aportar:
- 1. Comunicació d'inici i modificació substancial d'activitat en un establiment amb projecte tècnic i certificat d'acord amb el model normalitzat.
-
2. Projecte tècnic signat per un tècnic competent.
En cas de tractar-se d'un establiment comercial amb una superfÃcie de venda compresa entre 400 i 2.499 m2, o un establiment comercial singular amb una superfÃcie compresa entre 400 i 4.999 m2, el projecte a més haurà de contenir : a) plà nol de situació; b) plà nol de la planta de l'establiment en què consti la superfÃcie de venda amb la distribució de l'oferta comercials i c) plà nol en què consti la dotació de places d'aparcament mÃnimes. En el cas que estigui justificada una rebaixa de places d'aparcament, cal disposar de l'informe justificatiu municipal corresponent.
-
3. En el cas d'establiments comercials amb una superfÃcie de venda compresa entre 400 m2 i 2.499 m2 o d'establiments comercials singulars amb una superfÃcie compresa entre 400 i 4.999 m2
adjuntar el següent formulari
- 4. Certificat del tècnic competent, que sigui responsable de la posada en funcionament de l'activitat, d'acord amb el projecte presentat.
Canals de tramitació:
-
Telemà ticament
Cal un servei d'identificació digital reconegut: idCAT Mòbil, certificat digital o Cl@ve
Tramitar ara