Activitats esportives 2024-2025

Preinscripcions obertes

Inscriu-te a les activitats esportives organitzades per l'Ajuntament adjuntant el formulari corresponent* degudament omplert a la instància genèrica electrònica o bé lliurant-lo de forma presencial a les oficines municipals.

Trobareu el formulari al final d'aquesta pàgina (o a la barra lateral si consulteu des d'ordinador). CONSULTA TOTS ELS DETALLS A LA GUIA D'ACTIVITATS (descarregable en aquesta pàgina) i el CALENDARI DE DIES HÀBILS a efectes d'activitats esportives. 

INICI la setmana del 9 de setembre del 2024, cada activitat, segons el dia assignat (excepte festiu).

L’Ajuntament de Castellví preveu oferir les activitats següents, segons els barris.

Centre Social (av. Mare de Déu de Montserrat, 29)

  • Txikung i Taiitxí: dilluns, de 18.30 a 20.00h (19,75€/mes)
  • Gimnàstica de manteniment: dimarts i dijous, de 20.15 a 21.15h (26€/mes)
  • Ioga: divendres, de 19.15 a 20.45h (19,75€/mes)

Sala gran del CCR (C/ Parra, 27)

  • Pilates: dilluns i dimecres, de 19.00 a 20.00h (26€/mes)

Casal (pl. d'Europa, s/n)

  • Gimnàstica molt suau per a la gent gran: dijous, de 18.30 a 19.30h (gratuïta. Cal inscripció prèvia)

Can Sunyer i Valldaina (C/ Sant Llorenç de Morunys, 6 bis)

  • Pilates matinal: dilluns i dimecres de 10.00 a 11.00h (26€/mes)
  • Pilates tarda: dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30h (26€/mes)
  • Txikung, taitxí i gimnàstica suau: dijous, NOU HORARI: de 16.30 a 17.30h (13,50€/mes) - actualitzat 05/09/2024 Antic horari: de 16.30 a 18.00h (19,75€/mes)

*El document de preinscripció es transformarà en inscripció en el moment que arrenquin les activitats i sempre que hi hagi quòrum suficient en cadascun dels grups. Totes les activitats tenen un mínim de places a cobrir per poder-se posar en marxa i un màxim d'aforament.

*Els preus públics indicats en aquest apartat en data 23/07/2024 han estat aprovats inicialment per ple el 22/07/2024. Pendents d'aprovació definitiva segons el procediment establert.

Condicions del servei (obligatòries per a tothom)

Altes (per ordre d’arribada)
1. Lliura el full de preinscripció (també en les activitats gratuïtes) omplert i signat a l’Ajuntament (horari d’oficina) o bé al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (dimarts tarda, excepte agost). Et pots preinscriure via web (instància genèrica), adjuntant el full d’inscripció omplert i signat (escanejat o fotografia llegible).

2. Cada activitat necessita un mínim d’inscripcions per posar-se en marxa i mantenir-se. Si s’arriba al quòrum, la preinscripció es transforma automàticament en inscripció. En cas de no arribar al quòrum, s’avisarà. Si la inscripció arriba quan l’aforament de l’activitat és complert, restarà en llista d’espera (per ordre d’arribada).

3.  Les persones inscrites el curs 2023-2024 mantenen l’alta per al curs 2024-2025 a no ser que es donin de baixa amb el full oficial a tal efecte.  

Baixes (només per escrit amb el full oficial)
4. Un cop feta la preinscripció, només es podrà causar baixa entregant omplert el full de baixa a l’Ajuntament. La no assistència a les classes no implica la baixa de l’activitat i se seguiran girant els rebuts, a tots els efectes.

Rebuts (domiciliació trimestral)
5. Els rebuts es cobraran per domiciliació bancària i agrupats per trimestres. Avís: els rebuts retornats per causa no imputable a l’Ajuntament tindran un recàrrec en el següent gir per despeses de gestió. Cal indicar data de preinscripció al full; en cas de no haver-hi data, es considerarà el trimestre sencer.
Pensionistes: 25% de descompte en el preu mensual. Caldrà acreditar la condició de pensionista/jubilat en fer la inscripció per gaudir del descompte.

Control d’accés i altres consideracions
6. No es pot accedir a les activitats sense estar-hi apunta/ada. A partir del curs 2024-2025, les persones inscrites que tinguin quotes pendents d’abonar de les activitats esportives es donaran de baixa d’ofici (prèvia tramitació de l’expedient corresponent) i no es podran tornar a inscriure ni accedir a les classes, ni tan sols de prova, fins que el deute no estigui saldat. 

7. Si vols fer una classe de prova, contacta prèviament amb l’Ajuntament. Prova subjecta a disponibilitat de places. 
Totes les persones que s’abonin a alguna activitat municipal estaran cobertes per la pòlissa d’assegurança municipal.

Suggeriments a info@castellviderosanes.cat

//  Activitats esportives amb suport de la Diputació de Barcelona

Logo de la Diputació de Barcelona

Quin cost té:

El preu públic regulat per cada activitat

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom que compleixi els requisits per inscriure's a una determinada activitat i aporti tota la documentació necessària.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    A les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic i el dimarts a la tarda al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina.

Darrera actualització: 5.09.2024 | 15:23